Wie zijn wij?

Vanuit een jarenlange ervaring bundelen wij krachten zo dat een opdrachtgever er zijn voordeel mee kan doen (insurance companies, pension funds and banking services). Wij weten wat er speelt in de markt, door er zelf actief in te zijn. Een markt die continue in beweging is en wij bewegen daarin mee. Wij zijn ontstaan in 2015 met een krachtenbundeling van Bram, Otto, Janno en Stefan waar ook de naam BOJS vandaan komt. De naam is ontstaan als kwinkslag op het brengen van veel kennis en ervaring zonder de jeugdige creativiteit en energie te verliezen.

overons_wiezijnwij
overons_watbetekenen

Wat kunnen we voor u betekenen?

XBOJS hebben diepgaande inhoudelijke kennis binnen het financiële domein. XBOJS dagen uit, zijn creatief, dynamisch en resultaatgericht. Samen met u bepalen we de inzet van de juiste mensen en oplossingen om de door u gewenste verandering te realiseren. 

Onze mensen

XBOJS senior managing consultants hebben meer dan 15 jaar ervaring in de financiele services wereld (insurance companies, pension funds and banking services) op het gebied van business en IT projecten.

overons_onzemensen